Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Booglampen: sterk aanbevolen

Een lege hoek in de woonkamer en je weet niet hoe je die moet vullen. Hulp is onderweg! Die ene hoek kun je vullen met een leuke booglamp. Een booglamp is de ideale oplossing om sfeer en functionaliteit in donkere hoeken te brengen.

 

Een booglamp als vloerlamp

Is de sfeermaker in huis. Maar wat bedoelen we precies met “booglamp”? Het is een vloerlamp met een stevige voet. Vanaf de voet gaat het in een grote boog (zoals de naam al doet vermoeden) en eindigt uiteindelijk in één of meerdere sfeervolle lampenkappen.

 

Je kunt kiezen voor een volledige booglamp (boog + lampenkap). Het voordeel van een booglamp zonder kap is echter dat je jouw lamp kunt uitrusten met een lampenkap naar keuze. Houd je van een opvallende lichtarmatuur in huis, dan kan je kiezen voor een booglamp met lampenkap in bloemenprint, pauwenprint of een opvallende gouden kap. De keuzes zijn eindeloos!

 

Ben je meer een fan van een tijdloze versie? Dit kan natuurlijk ook. Bekijk bijvoorbeeld naar een Arc Basic. Een koperen booglamp met een witte kap. Het heeft een minimalistische uitstraling waardoor het een lamp is waar je jarenlang plezier van zult hebben! Een zwarte booglamp zal een meer industriële toets aan je interieur geven.

 

Functionele blikvanger

Een booglamp in je interieur heeft ook een functionele kant. Het is niet alleen een mooie lamp voor in huis, maar staat ook perfect als leeslamp op de bank in de woonkamer. De kap hangt boven je bank waardoor het licht goed verdeeld wordt en je beter zicht hebt om te lezen of te werken.

 

Lampenspecialisten hebben talloze prachtige lampen, die passen in elke woonstijl en in elke kamer. Iets nieuws nodig in je interieur? Kies een mooie booglamp en voorzien van de juiste materialen en uitstalling. Het is belangrijk om goed na te denken welke taak de lamp gaat vervullen.