Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Kenzo: Het merk waar we dol op zijn

Misschien klinkt het al bekend in de oren: het merk Kenzo. Dit is hét merk dat steeds vaker gedragen wordt en de afgelopen jaren flink is gegroeid in populariteit. Waarschijnlijk zal je het merk herkennen aan de iconische kleurrijke tijger. Kenzo is een modemerk opgericht door Japans-Franse modeontwerper Kenzo Takada. Zijn modemerk dat is gevestigd in Parijs staat voornamelijk bekend om de Oosterse invloeden die Takada heeft meegenomen vanuit zijn geboorteland Japan. Zo worden de Oosterse en Westerse wereld samengevoegd binnen het merk Kenzo, en dit valt bij vele mensen in de smaak. Kenzo heeft een assortiment voor zowel mannen als vrouwen als kinderen. Hier zijn er een aantal unieke fashionitems van Kenzo! 

De klassieke Tiger Hoodie

De klassieke Tiger Hoodie is een van de bekendste, zo niet de bekendste item van het merk. Deze Kenzo hoodies zijn een echte favoriet van fashionliefhebbers. Zoals eerder genoemd staan ze voornamelijk bekend op de kleurrijke tijger die groot afgebeeld staat op de voorkant. Kenzo staat voornamelijk bekend om de felle kleuren die gebruikt worden met de Oosterse invloeden, zo ook bij deze Tiger hoodie. De Tiger hoodie wordt in verschillende kleuren verkocht, met daarbij ook verschillende kleurencombinaties bij de tijgerprint. Ook wordt de tijgerprint gebruikt bij andere items van het merk, zoals de sweaters, t-shirts, rugzakken en zelfs jurken.

Eye T-shirt

Na het grote succes van de Kenzo tijger, heeft het merk een nieuwe print toegevoegd aan de kledinglijn, namelijk het oog genaamd ‘Gradient Eye’. Het oog wordt zoals gewoonlijk met opvallende kleuren afgebeeld op het T-shirt. Ook de nieuwe print is goed in de smaak gevallen en heeft weer een opvallende, unieke uiterlijk. Gewoonlijk wordt de kleur van de t-shirt in het zwart verkocht, waardoor de mooie kleuren van het oog eruit springen. Maar ook zijn ze verkrijgbaar in andere kleuren. 

Reversible Dragon Jas

Dit is misschien een van de opmerkelijkste items van het merk Kenzo. De naam verklapt het al een beetje: het is een jas die je binnenste buiten kan dragen! De ene kant zit vol met de welbekende gekleurde draken van Kenzo. De Japanse draken van Kenzo zijn nog zo’n voorbeeld van de Oosterse invloeden die oprichter vanuit Japan meeneemt in zijn werk. De andere kant van de jas is wat simpeler: zwart, met het merknaam geprint op de mouwen. Zo kun je de jas met meerdere outfits matchen, of je het nou gaat voor de rustigere, simpele look of juist een opvallende kleurrijke look.