Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Ralph Lauren

Een bekend kledingmerk dat is Ralph Lauren zeker. Zo zijn kledingstukken van het merk al jarenlang populair en erg in trek bij zowel de jongere als bij de oudere generatie. De kledingstukken zijn goed herkenbaar aan het bekende logo met paardje. Dit paardje kun je terug zien op verschillende polo’s. Maar ook op diverse caps en truien en overhemden zie je dit paardje terug. Verder staat het merk bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en ook de prachtige kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een Ralph Lauren polo in een prachtige witte kleur, of ga je toch liever voor een van de ander modellen?

Hans Voortman

Bij het aanschaffen van een nieuwe Ralph Lauren polo kun je kiezen uit een groot aanbod van polo’s. Kies er bijvoorbeeld voor om een polo te kopen die een standaard fit heeft, of ga je toch liever voor een slim fit model? Als je op zoek bent naar een model dat strak zit, kies dan zeker voor een slim fit Ralph Lauren polo. Diegenen die op zoek zijn naar een polo die meer normaal valt kunnen kiezen voor een polo uit de custom fit collectie. De kledingstukken van Ralph Lauren gaan een lange tijd mee. Als je een polo aanschaft kun je hier over een paar jaar ook zeker nog van genieten.

Combineren

Het merk Ralph Lauren heeft dus veel verschillende kledingstukken die goed te combineren zijn. Zo kun je een polo bijvoorbeeld combineren met een gave chino, een mooi paar jeans, of met een ander kledingstuk. Ben je op zoek naar een meer zakelijke outfit? Ook dan kun je zeker een Ralph Lauren polo uitkiezen. Wel is het aan te raden dan te gaan voor een meer lichtere kleur zoals bijvoorbeeld een mooie witte Ralph Lauren polo. Tot slot is het ook mogelijk een ander Ralph Lauren product te kiezen op de site van Hans Voortman. Hierdoor kun jij je outfit helemaal compleet maken en helemaal van Ralph Lauren.