Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

The Little Green Bag

Met inmiddels vier fysieke vestigingen en een goed lopende online shop is The Little Green Bag tegenwoordig veel meer dan de hit van George Baker. Waar het nummer een hit was in 1969 wordt The Little Green Bag anno 2019 een steeds bekender shop adres.

Aanbod

Dit hippe nieuwe online en offline warenhuis heeft een divers aanbod voor dames, heren en kinderen. Van tassen tot schoenen en slippers en van luxe sieraden tot luier tassen, je bent hier op de juiste plek. Voor modieuze moderne merken is dit the place to be denk maar aan merken als Happy Socks, Barts, Fjallraven en Eastpak.

Unieke voordelen

Wat maakt deze winkel dan beter als de andere online winkels? Bezoek nu de online showomgeving van the little green bag en maak gebruik van gratis verzenden van af 20 euro. Ook kun je altijd gebruik maken van de gratis retour regeling. Zowel online als fysiek is het mogelijk achteraf te betalen en profiteer je van de vroege- en avondlevering. Naast online kun je the little green bag ook bezoeken bij één van de vier unieke fysieke winkels in Delft, Vlaardingen, Utrechten sinds kort ook het centrum van Rotterdam. In deze winkels is het mogelijk te betalen met cadeaucheques!

Nieuwe fysieke vestiging in Rotterdam

Sinds begin 2019 is het ook mogelijk de winkel van the little green bang fysiek te bezoeken. Zie je online een leuke tas maar wil je deze graag eerst zien of voelen?  Je kunt nu langs droppen bij de winkel of een afspraak maken om langs te komen bij de showroom. Kijk voor de aangepaste openingstijden tijdens feestdagen wel even of de winkel open is. De leukste tassenwinkel van Rotterdam is te vinden op de Korte Lijnbaan 3a. De showroom kun je bezoeken op Sevillaweg 140. Let op, de showroom is gesloten in het weekend.