Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Waarom het leuk is om een werkende moeder te zijn

Werk is makkelijker dan opvoeden. Voor velen was het constant structureren van dagen voor drie kleine kinderen zowel als het proberen om gelei aan de muur te spijkeren heel wat gedoe. Werk is niet alleen een uitlaatklep voor je ambitie en creativiteit, het biedt ook orde en een assistent. Gelukzaligheid! Je kan dus beter het beste van beide levens nemen.. Dan kun je alsnog alle leuke dingen aan moederschap hebben, zoals het verkleden je kind met dirkje baby Mode. En zelf alle leuke feetje pyjama’s kopen. online kindermerkkleding kopen is super leuk en het zal je hart warmen om elke dag de babykleding van je newborn te zien. Als ouder word je een beter mens. Er is een heel deel van je dat je nooit zal hebben ontdekt als je geen kinderen had gehad – en het is een van de betere delen. Geen enkele andere ervaring in het leven zou je kunnen leren dat je in staat ben om een ​​ander persoon zo veel lief te hebben en te koesteren. Er zijn ook andere redenen waarom het leuk is om beide levens te hebben.

Rolmodel

Je bent een goed rolmodel. Een recent onderzoek toont aan dat werkende moeders het zelfvertrouwen van hun dochters in hun latere carrière vergroten. Ook zonen leer je je zonen dat de moeite die het kost om een ​​gezin te runnen, geen ‘vrouwenwerk’ is. Leer je jongens de tafel afruimen, de vaatwasser vullen en legen, bedden opmaken en je om de beurt helpen in de keuken. Werk kan je huwelijk verrijken. Het is heerlijk om je dag met je man te delen, de dialoog zou minder leuk zou zijn als je dag alleen maar zou gaan over het verschonen van luiers, het maken van speelafspraken en het oppakken van speelgoed meerdere keren. Natuurlijk zeggen kinderen de gekste dingen, maar niet genoeg om de intimiteit van een stel gaande te houden. Als je man thuiskomt van zijn werk, gewapend met verhalen over kantoor roddels, heb je ook je eigen verhalen. Dat geeft een vonk en energie aan je huwelijksleven.

Huishoudelijke taken

Je kan afstand doen van de huishoud normen van de vrouw. Vroeger bleven bedden bleven niet onopgemerkt na het ontbijt, en de lenteschoonmaak was een heilige taak. Allemaal uitgevoerd door vrouwen. Je kan hierbij nu hulp krijgen en ook bijvoorbeeld een band krijgen met de oppas (net als ze heeft met je kinderen). Er zijn vrouwen die besloten thuis te blijven omdat ze bang waren dat “de andere mama” hun plaats in de harten van hun kinderen zou innemen. Het feit dat ze dol zijn op hun verzorger, betekent niet dat ze minder liefde voor mama hebben. Uiteindelijk ben jij degene die er voor hen is geweest, ten goede, ten kwade, voor altijd.