Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Wasbare luiers kopen: Hier kun je op letten

Wil je wasbare luiers kopen? Dan heb je veel mogelijkheden. Tegenwoordig worden er namelijk steeds meer wasbare varianten aangeboden en jij kunt ervan gaan profiteren. Er zijn namelijk veel verschillende voordelen aan te behalen en je kunt ze in verschillende varianten aanschaffen. Ook zijn er steeds meer winkels waar de luiers aangeboden worden in het assortiment. Een van de plaatsen waar je jouw aankoop kunt gaan doen is Billenboetiek. Maar waar moet je op gaan letten als je deze luiers aan gaat schaffen? Lees snel verder en ontdek wat niet mag ontbreken. 

Wasbare luiers kopen in meerdere maten 

Wasbare luiers kopen kan al vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent. Je wilt er immers voor zorgen dat jouw baby een goede start heeft en je je nergens meer druk om hoeft te maken na de bevalling. Vanaf dat moment kun je gaan kijken wat er allemaal beschikbaar is. Je moet dan goed op de maat van de luier gaan letten. Net als bij wegwerpluiers heb je hier namelijk ook meerdere maten in. Je kunt verschillende maten in huis nemen, zodat je alvast een voorraad hebt en slechts een keer een aankoop hoeft te doen. 

Verschillende kleuren en prints verkrijgbaar 

Wasbare luiers kopen kan dan ook nog in verschillende kleuren en prints. Dit maakt deze luiers namelijk zo leuk voor jouw baby. De verschillende prints kun je helemaal aan een bepaalde stijl aanpassen. Zo kun je het misschien leuk vinden om Disney als thema te gebruiken, maar ook gewoon voor een effen kleur gaan. Ook kun je het aan verschillende leeftijden aan gaan passen. Door hier de leukste van uit te zoeken, heb je altijd iets wat bij jouw kindje gaat passen en ook iets leuks om naar te kijken. 

Een flinke besparing is mogelijk 

De wasbare luiers kopen doe je voor een goede reden: je kunt er uiteindelijk veel mee gaan besparen. In het begin heb je een grotere uitgave om de luiers aan te schaffen, maar daarna vallen de kosten mee. Je moet het inlegmateriaal aanschaffen als het op is, maar de luiers zelf was je gewoon in de wasmachine. De enige kosten die je hebt, zijn de energiekosten. Deze kosten heb je over het algemeen toch al, waardoor het jou niets extra’s gaat kosten. Uiteindelijk bespaar je er enkele honderden euro’s mee door deze luiers te hebben. 

Sneller zindelijk en meer comfort 

De uitwasbare luiers van Billenboetiek zullen uiteindelijk alleen maar comfort geven aan jouw baby. De luiers zijn van comfortabele materialen gemaakt, waardoor de baby minder snel uitslag gaat krijgen. Wel zal de luier op den duur sneller nat aan gaan voelen. Het voordeel hiervan is dat jouw baby wellicht sneller zindelijk gaat zijn. Het kind zal het natte namelijk ook gaan voelen en is sneller geneigd om naar het toilet te gaan. Hierdoor ben je ook minder lang materialen aan het kopen. De wasbare luiers kopen zal het alleen maar eenvoudiger maken voor jou en de baby.