Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Zo ga je te werk als je een elektrische fiets wil kopen

Een zoektocht naar de perfecte elektrische fiets kan nogal een werk zijn. Eerst moet je weten hoe vaak je de fiets gaat gebruiken. Daarna moet je ook nog nagaan hoe de wegen zijn. Want met het middenmotor model kun je de bergen en heuvels met gemak beklimmen. Maar wil je juist in de weekenden een lange afstand fietsen? Dan kun je het beste voor het voorwielmotor model kiezen. Hiermee kun je tot wel 50 km of meer rijden zonder de accu op te hoevel laden.Je kunt nog meer tips halen uit de Amslod consumenten review.

Dit zijn de modellen van Amslod fietsen

De e bike lage instap is er in 2 soorten. Allereerst zullen we beginnen met het voorwielmotor model. Deze is geschikt voor lange afstand ook als je lekker even de natuur in wil. Maar daarnaast is deze fiets ook geluidloos. Hierdoor kun je lekker kletsen of genieten van de natuur zijn geluiden. Daarnaast is het ook een hele lichte fiets. Door alleen de ondersteuning op het voorwiel is het wel wat meer fietsen. Maar het biedt nog steeds een goede ondersteuning. Wil je wat extra ondersteuning dan kun je kiezen voor het middenmotor model. Hiermee kun je op een stabiel en continu tempo fietsen. Maar ook gaat deze fiets met gemak de heuvels of bergen in. Daarnaast kun je met deze fiets ook tegen de wind in fietsen zonder er last van te hebben. Het is niet voor niets dat deze Amslod fiets het meest wordt verkocht.

Zo denken onze klanten over ons

In de online reviews van Amslod.nl fietsen kun je lezen wat de klanten over ons zeggen. Zo zijn er veel mensen die erg te spreken zijn over de gratis proefrit. Deze rit vindt bij jou aan de voordeur plaats. Tijdens deze rit mag je zelf kiezen welke fietsen je wilt proberen. Je krijgt van onze medewerkers te horen hoe het precies werkt met de fietsen. Zo weet je ook zeker dat je de perfecte fiets vind. Daarnaast geven wij een garantie van 2 jaar op al onze Amslod fietsen. Als je onderweg een defect hebt komt een van onze monteurs bij je lang. Wij hebben winkels en monteurs door het hele land zitten. We komen natuurlijk ook bij je thuis als daar de pech ontstaat van een niet werkende elektrische fiets.

De extra service van Amslod

Amslod heeft de klant hoog in het vaandel staan. Daarom bieden wij ook een uitgebreide proefrit aan met vakkundige uitleg. Zo kunnen onze experts jou adviseren hoe je het beste met de ebike vooruit kunt gaan. Maar ook kunnen zij advies geven welke fiets wellicht beter bij je past. Wij nemen uitgebreid de tijd voor een proefrit en gaan pas weg als jij echt tevreden bent. Daarna heb je binnen enkele weken de perfecte elektrische fiets in je schuur staan. En dan kun je nog profiteren van 2 jaar garantie aan huis.