Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

5 verborgen pareltjes in Amsterdam die je moet bezoeken

Amsterdam

Amsterdam is een stad vol met verborgen schatten en bezienswaardigheden die veel mensen over het hoofd zien. In dit artikel delen we 5 verborgen pareltjes in Amsterdam die je moet bezoeken: alleen, met vrienden of met een van de dames van Pink Sheets.

 

Begijnhof

Het Begijnhof is een van de oudste hofjes van Amsterdam en ligt verscholen achter een poort aan het Spui. Hier vind je een oase van rust in het drukke stadscentrum. Het is een prachtig bewaard gebleven complex met historische huizen en een prachtige kerk.

 

Café Papeneiland

Dit café is een van de oudste in Amsterdam en bestaat al sinds 1642. Het is gelegen aan de Brouwersgracht en is een verborgen juweeltje van de stad. Het heeft een gezellig interieur en is beroemd om zijn appeltaart.

 

Tassenmuseum Hendrikje

Dit museum is een must-see voor liefhebbers van mode en accessoires. Het Tassenmuseum Hendrikje heeft een enorme collectie tassen en portemonnees van over de hele wereld, waaronder historische stukken uit verschillende eeuwen.

 

Het Amsterdamse Bos

Het Amsterdamse Bos is een groot park aan de zuidkant van Amsterdam. Dit bos biedt talloze wandel- en fietspaden, meren en vijvers en verschillende sportfaciliteiten. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de natuur.

 

De Nieuwe Anita

De Nieuwe Anita is een verborgen pareltje van de Amsterdamse clubscene. Het is een intieme en gezellige plek met live muziek, dj’s en andere evenementen. Het is de perfecte plek om een avond door te brengen met vrienden.