Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Genieten van op en top waterpret

campings Limburg

Zie je het al helemaal voor je dat je met het hele gezin geniet van een echte kampeervakantie? De kinderen genieten optimaal, alleen ga je dan natuurlijk wel naar campings Limburg met een  zwembad. De Leistert heeft meer dan voldoende mogelijkheden wat betreft zwemmen, het buiten golfslagbad wanneer het heerlijk weer is vinden kinderen en volwassenen geweldig. Dan hebben we het nog niet over het schitterende subtropisch zwemparadijs gehad met zijn vele faciliteiten.

Kies waar je wilt overnachten

Ben je op zoek naar een camping met zwembad, waar je ook een riante bungalow kunt huren dan zit je bij de Leistert ook goed. Voor kinderen is de camping een walhalla aan speelmogelijkheden, het animatieteam weet de kinderen iedere dag weer te vermaken. Het klushuis, leuke spelactiviteiten, shows bij zowel mooi als minder mooi weer, in de overdekte plaza zijn ook speelmogelijkheden voor de kleintjes. Ook voor oudere kinderen zijn er leuke speelveldjes op de camping beschikbaar, vervelen is voor groot en klein niet aan de orde.

campings Limburg

Niet voor niets 5 sterren camping

Natuurlijk is de Leistert een gezellige camping met zwembad, maar dat vinden andere mensen ook omdat zij zijn beloond met maar liefst vijf sterren door de ANWB. Het is een van de beste en leukste campings die Nederland kent, heel veel waterplezier voor groot en klein. Heerlijk vertoeven  op het dagstrand met de roeivijver, of gaan de kinderen lekker naar de waterspeeltuin toe? Over de inwendige mens hoef je ook geen zorgen te hebben, met 3 restaurants en een snackbar zit dat ook wel goed.