Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Leer kritisch denken met een hoorcollege 

kritisch denken

Kritisch denken is lastiger dan wat men denkt. Veel mensen houden hun oude en daarom vertrouwde patronen aan, waardoor het kritisch denken zeer beperkt is. Als je kritisch denkt, ben je op zoek naar een logische redenen waar je een oordeel aan vast kunt plakken. Door het vertrouwen van tegenwoordig in bijvoorbeeld het wetenschappelijk onderzoek, zijn mensen sneller geneigd om minder kritisch te denken. Heb jij ook moeite met kritisch denken en wil jij hier graag beter in worden? Volg dan online hoorcolleges. 

kritisch denken

Waar bestaan de hoorcolleges uit?

Het proces bestaat uit 18 hoofdstukken en 6 hoorcolleges. Dit betekent dat je ongeveer zes uur kunt luisteren naar de hoorcolleges. Tijdens deze zes uur leer je alles over kritisch denken. Wil jij dolgraag deze hoorcollege beluisteren? Dan kan dit al voor € 27,50. 

Kritisch denken ontwikkelt zich niet spontaan. Hiervoor dien je je best te doen. Als je hier zelf enige moeite mee hebt en snel vasthoudt aan berichten die je hoort dan is het verstandig om deze hoorcollege af te luisteren. Na deze hoorcollege ga jij namelijk kritischer denken over alles in het leven!

Wat leer ik?

In deze hoorcolleges wordt er dieper ingegaan op kritisch denken. Ook leer je hoe het werkt en wat je vooral niet moet doen. Achter deze hoorcolleges zit veel wetenschap en ook dit merk je tijdens het beluisteren van het hoorcollege. Zo wordt alles goed onderbouwd en is het streven dat iedereen die de cursus volgt uiteindelijk zelf weet hoe kritisch denken in zijn werk gaat. Het kan in veel verschillende situaties van pas komen om kritisch te denken. Daarom is het voor iedereen aan te raden om een cursus of training te volgen zodat zij deze vaardigheid verder kunnen ontwikkelen. Dit kan je tijdens de rest van je leven veel brengen.