Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Met het grootste gemak ontharen?

Pijnloos ontharen, kun je het je voorstellen? Stel je wilt je benen scheren. Op welke manier doe jij dat? Gebruik je een scheermes? Dan kan je je vast wel herinneren dat er een wondje ontstaat. Soms merk je dat direct doordat het gaat bloeden of een venijnig pijnscheutje merkbaar is. Soms voel je het niet meteen, maar komt de irritatie pas later. Met ontharingscrème voorkom je dat, maar net als met scheren, zul je het met enige regelmaat moeten herhalen. Tenminste als je het resultaat van gladde benen wilt behouden.

Snel, efficiënt en zonder pijn!

Pijnloos ontharen, het bestaat echt! Er bestaat nu namelijk Allure Kristelpad. De pad is zo gemaakt dat het ontzettend zacht voelt op de huid. Het natuurlijke product werkt dusdanig efficiënt dat het beter de haren verwijderd dan met scheren, harsen of epileren! Geen beschadigingen meer, maar wel lange tijd af van een tijdrovend karweitje als scheren. Om maar niet van epileren te spreken. Epileren verwijderd de haren dan wel grondig, het vraagt om de nodige precisie en zorgvuldigheid. Met de Allure Kristelpad ben je niet veel tijd kwijt en worden de haartjes toch tot aan de wortel weggehaald.

Pijnloos ontharen, probeer het zelf!

Wacht niet langer en probeer het nu zelf uit! Kijk op de website voor aanbiedingen en verschillende startpakketten. Lees hoe gemakkelijk het product in gebruik is. Het is echt een kwestie van roterende bewegingen maken en voel gelijk het resultaat. Het schijfje kan gebruikt worden bij zowel lange als korte haren. Geen pijn meer en gemakkelijk in het gebruik. Bij regelmatig gebruik kunnen de haartjes wel tot twee weken wegblijven! Leuk om te weten is dat door de Allure Kristelpad ook dode huidcellen aangepakt worden en verdwijnen.