Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Multiplayer games die jij gratis kunt spelen op de playstation

Op de playstation zijn er meerdere spellen die je gratis kan downloaden in de playstation store, op de meeste van deze spellen kun je in-game wel dingen kopen met geld. Gratis games zijn voor veel mensen echt ideaal, niet iedereen heeft namelijk veel geld om allemaal dure games te kunnen kopen. Dat de games gratis zijn wil niet gelijk zeggen dat de game niet goed is, je kunt kiezen voor singleplayer games of juist multiplayer games. In deze tekst noemen we een aantal gratis games die je kunt downloaden op de playstation.

Call Of Duty: Warzone

Call Of Duty Warzone is een leuke shooter spel waarbij je verschillende gamemodes hebt zoals battle royal en plunder. In de battle royal game mode gaat het erom dat je zo lang mogelijk blijft leven en probeert de #1 te worden. In de Plunder game mode is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld te verzamelen, wanneer je 1 miljoen cash hebt verzameld ben je de winnaar.

World Of Tanks

World Of Tanks is een massively multiplayer game waarbij je de leiding neemt over een van de honderden tanks in een grote strijd om de heerschappij. Je kunt deze game alleen spelen maar ook met je vrienden en dat maakt het ook zo leuk.

 

Fortnite

Fortnite is de afgelopen paar jaren erg populair geworden, het is een battle royal game waar ook veel verschillende game modes zijn. Je kunt dit spel alleen spelen maar ook in teams tegen andere teams. Het is de bedoeling dat je spullen verzameld en probeert zo lang mogelijk te overleven om de #1 te worden van het potje. Je kunt verschillende dingen doen in de game zoals: autorijden, bouwen, schieten, en ook zijn er telkens nieuwe dingen. Fortnite wordt door veel mensen gespeeld omdat het een gratis game is maar wel alles bevat voor een goede game die je samen met je vrienden kunt spelen.

 

Rocket League

Rocket League is een game waarbij je in een race / stunt auto tegen een bal moet rijden, je probeert in een arena te scoren in elkaars goal. Wie de meeste goals maakt in de bijbehorende tijd heeft het potje gewonnen. Ook in deze game zijn er verschillende soorten gamemodes en je kunt dit dus ook zeker met je vrienden spelen op afstand.

 

Dit zijn maar een aantal voorbeelden van gratis games, je kunt nog veel meer games vinden bij de Ubisoft Store