Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Wat neem ik mee op stedentrip Valencia?

stedentrip Valencia

Mode is universeel en tegelijkertijd erg wisselend per regio. Dat vind ik persoonlijk zo intrigerend. Daarom ben ik deze keer heel anders mijn vakantie gaan voorbereiden. Ik ga binnenkort namelijk op stedentrip Valencia. Daar kijk ik al tijden naar uit, maar nu het zulk slecht weer is in Nederland alleen nog maar meer. Je moet namelijk weten dat het in Valencia nu rond de 27 à 33 graden is. Heerlijk zonovergoten dagen liggen in mijn nabije toekomst. Omdat ik dagelijks bezig ben met mode, begon ik me de afgelopen dagen wel één ding af te vragen: wat neem ik mee voor mijn stedentrip Valencia?

Gekleed op het weer

Ten eerste besloot ik kritisch naar mijn kledingkast te kijken. Momenteel ben ik namelijk al erg herfstachtig gekleed, aangezien de temperaturen hier in Nederland niet al te rooskleurig zijn. Ja, vorig weekend was het heerlijk. Maar de dagen erna waren wel een harde wake-up call dat de herfst letterlijk begonnen is. Daarom moest ik best graven in mijn kledingkast om items te vinden die me goed staan én geschikt zijn voor tropische temperaturen. Ik kwam tot de ontdekking dat ik nog een paar items nodig had. Dus mijn zoektocht begon! 

Snel nog een koopje scoren

Ergens werkte het ook wel in mijn voordeel: overal is er momenteel sale. De winkels willen graag af van de zomercollectie, aangezien de herfstcollectie er al is. Dat kwam mij meer dan goed uit. Ik ben een middag achter mijn laptop gaan zitten en op koopjesjacht geweest. Bij Winkelstraat scoorde ik een paar items en ook viel mijn oog op iets erg stijlvols bij VLVT. Mijn stedentrip Valencia kwam steeds dichterbij, dus ik heb wel goed gelet op de leverdatums. Niets is zo zonde om kleding binnen te krijgen, nadat je ze niet meer nodig hebt. Gelukkig profiteerde ik van een ontzettend snelle levering. Alles was ruim op tijd in huis voordat ik op reis ging.

Overige dingen klaar om te gaan

Ten slotte heb ik nog wat ‘vermaak’ in mijn koffer gedaan. Dan bedoel ik niets schunnigs, maar eerder spullen in de richting van leesboeken en tijdschriften. Aangezien ik niet alleen ga, heb ik ook snel nog een stok kaarten in mijn tas gedaan. Op het allerlaatste moment pakte ik voor de zekerheid nog een keer mijn checklist erbij. Heb ik echt alles? Ben ik niets vergeten? Toen kwam ik tot de ontdekking dat ik nog een iets was vergeten: deze blog schrijven!