Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Wat zijn kosten personal trainer?

personal trainer Haarlem

Als jij gaat sporten bij een personal trainer dan moet je die natuurlijk ook gaan betalen. Veel mensen haken af, want die denken dat een personal trainer super duur is. Wat zij niet weten zijn de kosten personal trainer. Die vallen namelijk reuze mee als je gaat kijken naar wat jij krijgt. Een personal trainer levert namelijk ontzettend veel werk en daar kan jij als klant veel gebruik van maken. Natuurlijk verschillen de kosten wel per trainer. De ene kan heel erg veel vragen en de ander is goedkoper. Dat zijn dan ook dingen waar jij rekening mee moet gaan houden als jij er gebruik van zou willen maken. Je wilt namelijk niet te veel betalen voor een training waar jij misschien niet zoveel aan hebt.

personal trainer Haarlem

Training

De prijzen van een personal trainer kan dus heel erg verschillen. Dat heeft ook te maken met de training die het geeft. Om te beginnen moet je natuurlijk kijken naar de lesduur. Als jij maar een half uur traint dan zal de prijs een stuk lager liggen dan van de personal trainer die al een uur traint. Ook moet er gekeken worden naar wat je doet in een les. Worden er veel attributen gebruikt of wordt het lekker simpel gehouden. De kosten personal trainer zijn dus echt heel erg verschillend.

Trainer

Er moet natuurlijk ook worden gekeken naar de trainer zelf. Om personal trainer te worden moet je verschillende certificaten halen en dat is ook niet zo gek. Je kunt niet zomaar beginnen met lessen geven. Daarom is het ook belangrijk om dus te kijken welke certificaten jouw trainer heeft behaald. Als het alleen de standaard diploma’s heeft dan is het alsnog wel een personal trainer, maar de lessen kunnen anders zijn dan van iemand die er meer heeft. Ook dat heeft invloed op de kosten personal trainer.