Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Tas bedrukken: dé manier om je naamsbekendheid en omzet te vergroten

Jouw bedrijf of merk onder de aandacht brengen en je naamsbekendheid vergroten? Je kunt kiezen uit heel wat marketingstrategieën. Maar een effectieve en betaalbare optie is het bedrukken van tassen met je logo en bedrijfsnaam; bijvoorbeeld bij OrangeSmile. Bedrukte tassen zijn een populaire keuze geworden voor bedrijven, omdat ze een praktisch en veelzijdig promotieartikel zijn dat overal kan worden gebruikt. In dit artikel lees je wat investeren in het laten bedrukken van tassen jou als bedrijf precies oplevert.

1. Vergroot je zichtbaarheid met opvallende bedrukte tassen

Een van de grootste voordelen van het bedrukken van tassen is de zichtbaarheid die het biedt voor je merk. Bedrukte tassen fungeren als wandelende reclameborden wanneer ze door mensen worden gedragen. Of het nu gaat om boodschappentassen, rugzakken, tote bags of laptoptassen, ze worden vaak buitenshuis gebruikt en kunnen overal je logo tonen. Dit betekent dat je merk constant wordt blootgesteld aan een breed publiek, waardoor de naamsbekendheid wordt vergroot.

2. Maak indruk met een professionele uitstraling

Naast het vergroten van de naamsbekendheid, geven bedrukte tassen je bedrijf ook een professionele uitstraling. Door je logo en bedrijfsnaam op de tassen te bedrukken, creëer je een uniforme en consistente merkidentiteit. Dit laat zien dat je aandacht besteedt aan details en professionaliteit uitstraalt. Klanten en potentiële klanten zullen de inspanning en zorg die je in je merk steekt waarderen, en dit kan een positieve invloed hebben op hun perceptie van je bedrijf.

3. Betaalbare en duurzame marketingtool

Het bedrukken van tassen is niet alleen effectief, maar ook betaalbaar in vergelijking met andere vormen van marketing. In vergelijking met bijvoorbeeld televisie- of radioreclame bieden bedrukte tassen een langdurig en kosteneffectief promotiemiddel. Tassen hebben een langere levensduur dan veel andere promotionele artikelen, zoals pennen of flyers, waardoor je merk langdurig wordt gepromoot. Bovendien zijn tassen praktisch en worden ze vaak hergebruikt, waardoor je merk continu wordt blootgesteld aan nieuwe potentiële klanten.

4. Vergroot je betrokkenheid en investeer in klantenbinding

Bedrukte tassen kun je gebruiken als geschenk aan zakenrelaties of bij weggeefacties tijdens evenementen, beurzen of promotiecampagnes. Iets gratis krijgen vinden mensen altijd leuk. En hiermee kun je de betrokkenheid van (potentiële) klanten dus vergroten en hen aanmoedigen om (opnieuw) met je bedrijf in contact te komen. Het aanbieden van een bedrukte tas als een waardevol en nuttig item toont dus niet alleen je waardering, maar zorgt er ook voor dat je bedrijf langer in de gedachten van mensen blijft hangen.

Een tas bedrukken in de stijl van jouw bedrijf

Bij het ontwerpen van bedrukte tassen kun je kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en materialen die passen bij de uitstraling van je bedrijf. Of je nu kiest voor een strak en zakelijk ontwerp of een opvallend en creatief ontwerp, bedrukte tassen kunnen de persoonlijkheid van je merk weerspiegelen. Wil jij een tas laten bedrukken? Klik hier voor meer informatie.