Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Alles over de Somfy motor

Werkt je rolluik niet meer goed en is de Somfy motor misschien kapot? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe. Gelukkig ben je daarvoor dan bij ons aan het juiste adres. De motor in je rolluik wordt aangesloten op de 230V voeding en is dan volledig geïntegreerd in de oprolbuis van je rolluik. We kunnen je verschillende redenen geven waarom dat deze motoren zo goed zijn. Er is om te beginnen geen fysieke inspanning meer nodig is om je rolluik te bedienen. Dit wil dus zeggen dat je geen optrekband meer nodig hebt om handmatig je rolluik te bedienen. Het gaat nu over een ingebouwde motor en die neemt het zware karwei van je over. Dit wil dus zeggen dat je eenvoudig je rolluik kunt bedienen en niet meer zoveel kracht nodig gaat hebben om dat voor elkaar te krijgen. Een hele goede keuze!

Verschillende type Somfy motoren

Misschien heb je wel eens gehoord van de Somfy motoren, deze zijn geschikt voor allerlei toepassingen. Bij ons worden dan ook verschillende typen aangeboden en wij leggen je graag uit wat de opties zijn. Het is natuurlijk wel prettig dat je direct de juiste keuze maakt en weet dat je bij ons altijd kunt rekenen op goede kwaliteit. Maar we kunnen je ook meer vertellen over Somfy. Dit is namelijk een bekende opererende Franse onderneming en fabrikant van elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering. Hierbij staan veiligheid en comfort voorop. Het aanbod blijft ook maar groeien en dat is maar goed ook. Zo heb jij als gebruiker ook volop keuze en weet je ook dat je kunt rekenen op hoge kwaliteit en veiligheid. Het is goed dat je op je gemak ons aanbod bekijkt en wanneer je vragen hebt contact met ons opneemt. Laat het eens op je inwerken, het kan namelijk zoveel gemakkelijker dan voorheen.

Keuzes maken qua rolluiken

Je hebt verschillende keuzes waar je eens over na kunt denken. Je zou kunnen denken aan een vaste of draadloze schakelaar, of aan de afstandsbediening of misschien wil je je rolluik automatisch op vaste tijden laten bedienen. Het kan allemaal, als je maar nagaat wat voor jou het meest aangenaam is. Alles kan dan hier bij ons geregeld worden en dan ervaar jij wat onze voordelen zijn. Je zou kunnen denken aan de Somfy RTS motor, want deze is voorzien van draadloze communicatie. Dit kan voor jou de meest ideale oplossing zijn. Maar er kan ook nog gekeken worden naar de andere modellen. Misschien weet je wel wat je wil maar weet je niet welke motor daar het beste bij past. Als dat zo is dan kun je het aan ons doorgeven en dan kijken wij graag met je mee. Het gaat er om dat je een goede en veilige keuze maakt. Je kunt het jezelf zo eenvoudig mogelijk maken en daar denken wij graag over mee.