Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Maak je eigen muurdecoratie

muursticker

Koop je een decoratie voor de muur in de winkel, dan zit je in de meeste gevallen vast aan het assortiment wat er is. Met het zelf ontwerpen van een muursticker, kun je helemaal zelf bepalen wat je erop wilt hebben. Maak een prachtige sticker voor de woonkamer, waar je eigen teksten toe kunt voegen. Maar voor de kinderkamer kun je ook de leukste afbeeldingen gebruiken, kortom wat jij wenst kun je simpelweg erop laten drukken. Ook zijn er verschillende materialen voorradig.

Ook voor zakelijke doeleinden

muursticker

Een muursticker thuis in de hal of de woonkamer is natuurlijk erg leuk om te zien, maar wist je dat je een sticker voor op de muur ook uitstekend kunt gebruiken om bijvoorbeeld een reclame uiting op de muur aan te geven? Met prints op wit vinyl kun je een mooie sticker laten maken, welke de hele muur vult. Met gesneden muurstickers kun je ook losse teksten laten maken, voordeel hiervan is dat je geen randen om de letters of afbeeldingen hebt.

Kies voor iets apart

Een muursticker hoeft niet altijd te betekenen dat je een afbeelding laat maken, of een mooie tekst op de muur. Iedereen kent van vroeger de polaroid fotos nog wel, tegenwoordig kun je deze als sticker op de muur laten vervaardigen door plakhetzelf.nl. Je kunt zelf kiezen wat je erop wilt afbeelden, leuke momenten met de familie of met het gezin de keus is helemaal aan jou. Een ding is zeker, dat je een mooie en unieke afbeelding op de muur hebt.