Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Wat voor soort hoed is het beste voor bescherming tegen de zon?

De beste soort hoed hiervoor is de slappe hoed, of bekend als een zonnehoed man. Het biedt beschutting aan het hele gezicht, nek en schouders met zijn brede en brede randen. Het dragen van een hoed als deze onder de zon is een goede UV-beschermingsuitrusting, helaas kunnen types zoals de baseballpet niet zo’n zonbescherming bieden als een slappe hoed. Hoewel het dragen van een hoed bewezen effectief is, is het misschien ook geen slecht idee om een ​​hoed te gebruiken onder bewolkte gebieden, omdat er nog steeds een indirecte of verspreide UVR is, maar hoeden kunnen het effect van deze indirecte UVR verminderen.

Wie heeft de zonnehoed uitgevonden?

In de zomer van 2014 spraken Andy Birutis en Seam Daw samen aan de telefoon, van plan om bij te praten en wat te gaan lunchen. Ze praatten 30 minuten en ze hadden één gemeenschappelijk ding in gedachten. Dat is om iets bruikbaars te maken voor buitenactiviteiten, die ontmoeting leidde tot een 2 jaar durend project met als resultaat een zonnehoed man. Ze hebben de hoed zo ontworpen dat deze 80% van de zonnewarmte van het lichaam kan opnemen en UV-stralen kan weerstaan. Het idee alleen al levert hen $ 50.000 op en een gratis reis naar New York om anderen te leren hoe ze de zonnehoed kunnen maken.

Waar is een zonnehoed van gemaakt?

Deze tijdloze modieuze zonnehoed is gemaakt van verweven synthetisch of natuurlijk stro of gelijkaardige plantenvezels. Nou, het hangt allemaal af van wat je meer prioriteit geeft, als je een gemakkelijk verbrande huid hebt, wil je een zonnehoed die is gemaakt van stro of een ingebouwde UPF-zonbescherming heeft. Maar als u meer prioriteit geeft aan uw stijl, kunt u kiezen voor verschillende materialen zoals katoen of linnen, en moet u een rand hebben om uw gezicht en hals te beschermen tegen schadelijke zonnesteek en huidirritatie.