Tigerarmy

Mode & Lifestyle website

Vind de juiste fysio Veldhoven

Een fysio Veldhoven zoeken is niet moeilijk als je even op internet kijkt. Het aanbod is groot te noemen maar je wilt natuurlijk wel een therapeut vinden waar je snel bij terecht kunt en die je goed kan helpen.

Ook afspraken na werktijd mogelijk

Een praktijk waar je voor alle behandelingen terecht kunt is Fysiotherapie Claessens van de Rijt. Zij zijn gespecialiseerd in sportblessures en chronische pijnklachten maar kunnen je ook helpen met andere problemen. Als je een probleem hebt wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk laten behandelen. Werk je overdag of ga je naar school? Dan kun je ook contact opnemen met de praktijk om je na werktijd te laten behandelen. Nadat je voor de eerste keer contact hebt opgenomen word je al binnen 24 uur gezien door een therapeut.

Bewegen is belangrijk

Na het intakegesprek wordt er een behandelplan gemaakt waarmee zo snel mogelijk gestart kan worden. Omdat ieder mens en iedere klacht nu eenmaal anders is wordt er altijd een plan op maat gemaakt. In ieder plan speelt beweging wel een grote rol. Rust op zijn tijd is bij pijnklachten ook belangrijk maar bewegen staat centraal. Op die manier wordt er naar gestreefd dat jij blijft bewegen en zo vlug mogelijk weer de gewone dagelijkse dingen kunt doen, maar dan zonder pijn. Er wordt gestreefd naar een goed evenwicht tussen rust en beweging dat voor jou het beste werkt.

Samenwerking met andere specialisten

De praktijk werkt met verschillende specialisten zodat ze voor de behandeling van uiteenlopende klachten inzetbaar zijn. Als ze een probleem constateren waar ze zelf niet goed uitkomen zullen ze altijd de hulp van een ander inschakelen zodat jij zo goed mogelijk behandeld wordt en snel weer pijnvrij kunt rondlopen. Indien nodig kan er een behandeling plaatsvinden in overleg met een arts.